21-годишната Јована боледува од редок тип на канцер, потребни и се средства за лекување

Јована Бошкова има 21 година и боледува од ретка форма на модуларен и фоликулен тип на тироиден карцином. Неопходно е лекување во странство.

Броевите на кои можете да донирате се:

ВИП Оне 143 465

Телеком 070 143 171

Трансакциска сметка за донации 300001000024640, Комерцијална банка.