Убавина и мода

Скопски моден фестивал: Оригинални приказни од познати домашни и странски дизајнери...

Првото издание на настанот започна со тридневна ревијална програма во трговскиот центар Скопје Сити Мол, кадешто цел нареден месец учесниците на манифестацијата од земјата...

НАЈНОВИ ОБЈАВИ