Свет

И Хрватска под снег: Од утринава проблеми во сообраќајот

Како во повеќе делови од Балканот, така и во Хрватска од утрово непрекинато паѓа снег, поради што сообраќајот е забавен на некои делници од...

НАЈНОВИ ОБЈАВИ