Здравје

За здрав црн дроб користете го ова растение – придобивки од...

Црниот дроб е еден од најважните органи, бидејќи тој ги преработува сите токсини кои се внесуваат во организмот. Тој е најголема жлезда во човековото...

Дали можете да препознаете млечен трн? Билка која може да ви...

Silybum marianum L. – Бел или Млечен трн ( странски имиња: srb. Sikavica, hrv. Badelj, Divlja Articoka eng. milk thistle, blessed milk thistle ger....

Клиничка ефикасност на Бел или Млечен трн

Бел или Млечен трн вид на трн кој припаѓа на група цветни растенија кои се карактеризираат со лисја со остри боцки на рабовите, најмногу...

Како влијае млечниот трн врз вашето тело – Извонредниот ефект на...

Бел или Млечен трн вид на трн кој припаѓа на група цветни растенија кои се карактеризираат со лисја со остри боцки на рабовите, најмногу...

НАЈНОВИ ОБЈАВИ