Живот

Љубовта не бара богатство: Kристина се заљубила во овчар, отишла да...

Дане Биорац e најпознатиот овчар во Србија. Тој се населил во селото Голија пред шест години и долго време живеел сам. А сега доби...

Само со примена на овој совет ќе допринесете за подобрување на...

Долг е списокот на познати личности кои направија долга пауза од социјалните мрежи последниве години, вклучувајќи ги Ед Ширан, Бритни Спирс, Мајли Сајрус, Селена...

Потрага со среќен крај: Александар ја пронајде биолошката мајка

Добрица и Александар ја пронајдоа биолошката мајка на момчето. Набрзо откако прочитале на порталите, блиски луѓе на мајката стапиле во контакт со посвоителката Добрица,...

НАЈНОВИ ОБЈАВИ