Дали пишуваш пораки додека пеам? Милица Тодоровиќ видно изнервирана, а еве што бара Едита пред настап

ИЗВОРСкопје24
|

Милица Тодоровиќ видно се изнервирала кога ги видела гостите како пишуваат пораки за време на настапот.

Милица Тодоровиќ редовно одржува настапи а во локалите се почесто среќава млади луѓе кои не ги испуштаат мобилните телефони, што е многу досадно.

– Луѓето се секогаш на сцената пред мене, пред сцената. Уживам во улогата и пеам. Кога ќе видам дека некој пишува пораки, велам „Стоп за музиката“, веднаш ја прекинувам музиката и велам: „Дали пишуваш пораки додека пеам? Срам да ти е“, изјавила Милица, многу колеги ја поддржале поради ова.

Едни од нив се Гоца Тржан и Едита Арадиновиќ кои реагираа на сличен начин.

-Оставете ги телефоните и погледнете се малку, можеби вашата животна љубов ве чека веднаш до вас – додала Гоца, додека Едита открила дека пред настапот бара гостите да ги исклучат телефоните во знак на почит.