Дали сте родени во денови помеѓу две астролошки кралства? Еве што кажува хороскопот за вас

|

Ако припаѓате на родените при преминот од еден хороскопски знак во друг, веројатно честопати се прашувате на кој знак всушност му припаѓате

Тие пет дена претставуваат еден вид граница. Луѓето родени на премин на знаци многу често имаат впечаток дека знакот на Зодијакот на кој припаѓаат воопшто не ги опишува.

Прочитајте што сте во хороскоп ако сте родени помеѓу две астролошки кралства.

Риби – Овен (19 март – 25 март)

Ако роденденот е на страната на Рибите, веројатно ќе забележите дека сте похрабри од другите припадници на овој знак.

Меѓутоа, ако роденденот е на страната на Овенот, ќе бидете почувствителни и помалку сигурни во себе отколку другите Овни.

Овен – Бик (18 април – 22 април)

Луѓето родени во овој период сакаат да имаат контрола. Тие не можат да замислат ако работите им излегуваат од контрола во нивните животи.

Тие внимателно се соочуваат со проблеми и ги решаваат постепено. Кога би можеле да ги слушаат другите, тие би биле извонредни лидери.

Бик – Близнаци (18 мај – 22 мај)

Интелигентните способности на овие два карактери се навистина над секој просек.

Луѓето родени во овој период можат да бидат одлични научници, но исто така треба да ја слушаат нивната интуиција.