(ВИДЕО) ЕДНОСТАВЕН ТРИК: Еве како да го решите проблемот со запушен одвод

Ви се запушил одводот, немате ни средство, ни дежурен мајстор при рака? Испробајте го овој трик.

Потребни ви се сода бикарбона и оцет.

Прво во одводот ставете неколку лажици сода, а потоа ставете оцет. Веднаш ќе забележите реакција.

Деталите погледнете ги во видеото во прилог: