(Галерија) Погледне како изгледа единствената победничка на евровизија од Југославија

Емилија Кокиќ е пејачката која со групата „Рива“ ја претставувала Југославија и победила на Евровизија во 1989 година.

Денес држи приватни часови по пеење, а ретко се појавува во мдиумите. Самата за себе вели дека е нормална и досадна, но дека го прави тоа што го сака.

А, еве како денес изгледс Емилија: