Голем првоаприлски натпревар во Скопје Сити Мол

ИЗВОРСкопје24
|

Главното прво-априлско случување во градот е токму во Скопје Сити Мол.
Ве покануваме да дојдете со вашите дечиња или пријатели маскирани и да се приклучите на забавата по повод денот на шегата.
Традиционално на 1 април денот на шегата Скопје Сити Мол организира бројни активности за малите и големи маскирани посетители, проследено со многу забава и вредни награди – Mask’n’Мall.

На 1-ви април сите посетители кои ќе го посетат Скопје Сити Мол маскирани од периодот од 12:00 до 20:00 часот ќе имаат можност да учествуваат во натпреварот за најдобра маска и да освојат:
1 место – гифт картичка од Скопје Сити Мол од 10.000 денари,
2 место – гифт картичка од Скопје Сити Мол од 5.000 денари,
3 место – гифт картичка од Скопје Сити Мол од 3.000 денари
На вториот кат на вашиот омилен трговски центар во фото корнерот поставен специјално за оваа намена ќе може да се фотографирате и да ги објавите или да дозволите да ги објавиме вашите фотографии под забавни маски на нашите профили на социјалните мрежи.

Уживајте и забавувајте се во омилениот костум. Сѐ што сакате!
Dress Code: Забавна маска по ваш вкус (Спајдермен, гусар, принц, принцеза, пепелашка или вештерка, куче, маче, лав или жаба, пожарникар или фудбалер, лекар или пекар – сите маски се добредојдени).
1 Регистрирај се на инфопултот за регистрација со пополнување на формулар.
2 Фотографирај се пред нашиот објектив
3 Фотографиите ќе бидат објавувани низ текот на целиот ден на Facecebook.com/skopjecitymall
4 На 04ти Април во 12:00ч. фотографијата со најмногу лајкови ќе биде прогласен за победник и ќе освои gift card од Скопје Сити Мол вредоносен ваучер од 10.000 денари за прво освоено место, за второ место ваучер од 5.000,00 денари, а за третото место вредносен ваучер од 3.000 денари.
5 Организаторот може да дисквалификува некој од учесниците доколку се служи со не-етички алатки за да влијае на крајниот резултат
6 Фото-натпреварот е од отворен карактер, може да учествуваат сите посетители но само со 1 фотографија. Во конкуренција влегуваат и групни маски

* Кампањата е од забавен карактер, Skopje City Mall во секое време од објективни причини може да го прекине конкурсот