(ВИДЕО) И ова го немавме видено досега: Жена си ја фарба косата во јавен превоз

Hair salon. Coloring of roots. Studio shot. ** Note: Shallow depth of field

Иако видеото не е од кај нас никогаш не треба да губиме надеж дека нема да ни се случи, со оглед на тоа на какви случувања сме биле сведоци досега.