Како изгледаше првата сопруга на Дарко Панчев – Фото

Дарко Панчев и неговата сопруга Маја во брак се повеќе од 15 години и имаат две деца, Надица и Марија. Љубовта им започна во времето кога Маја ја градеше својата музичка кариера и настапуваше на живи свирки по клубовите. Па ретко кој веќе се сеќава дека пре да стапиво брак со Маја, Дарко беше во брак со Ана Панчева во времето кога беше еден од најдобрите фудбалери. Фотографиите се од некогашниот весник „Југопапир“, каде Панчев често беше на насловните страни.

Крајот на мај и почетокот на јуни е период кој е исполнет со многу прослави, матури, полуматури, апсолвентски… Оваа година навистина беше исполнета на тоа поле, па  поголен дел од нашите естрадни личности прославија за своите најмили.

Вчерашниот ден беше голема радост за семејството на Маја и Дарко Панчеви, нивната ќерка Надица славеше матура, а Маја со коментарот на фотографијата ги насмеа сите.

Имено, таа покрај честитката напиша ќерка и да си дојде дома до 3 часот.

Еве колку прекрасно изгледаше и неговата ќетка после матурата: