На социјалните мрежи немаат заедничка фотографија еден месец, а сега Љупка Митрова откри дали се уште е во врска со Спејко

Кога станува зборот за парови, меѓу многумината најмногу доминираат кој ако не победникот на „Големиот брат“ Дарко Спејко и инфлуенсерката Љупка Митрова.

Парот е во врска повеќе од една година и уживаат во секој момент кој го поминуваат заедно.  На социјалните мрежи често објавуваат заеднички фотографии покажувајќи како уживаат во нивната љубов.

Од нивните следбеници често добиваат комплименти дека се совршен пар.

Меѓутоа, ако ги отворите „Инстаграм“ профилите на популарната двојка тогаш сиогурно ќе забележите дека немаат заедничка фотографија повеќе од еден еден месец.

Поточно последна нивна заедничка фотографија е објавена на 19/20 октомври.

Тоа можеби ќе покрене шпекулации и коментари дека популарниот пар раскинал и не се повеќе заедно. Меѓутоа, тоа се само гласини, вистината е сосема друга.

 

Имено, иако на социјалните мрежи немаат заедничка фотографија, тие се уште се во врска. Тоа го потврди и Митрова кога на „Инстаграм стори“ ја прашаа дали се уште е во врска со Спејко, таа одговори “да“.

Зошто парот не става заеднички фотографии не знаене, но едно е сигурно се уште постои љубов меѓу познатиот пар.