Наташа Беквалац за да направи концерт морала да го продаде станот

|

Познатата пејачка Наташа Беквалац се откажа од концерт во Белградската арена во 2023 година, и тоа исклучиво поради тешката финансиска состојба во која се наоѓа.

Таа првично го оформила тимот и резерврала датум во арената но, штом и била соопштена сумата, колку би чинел целиот тој спектакл, таа решила да се откаже бидејќи не располагала со средства за таков „залак“.

Наташа имаше премногу расходи во последно време. Таа го реновираше станот и во тоа вложи 100 000 евра, а истовремено вложува и во новиот албум, открива изворот.

Да потсетиме, Беквалац своевремено изјави дека за претходниот концерт во арената била приморана да го продаде станот,а истиот на крајот финансиски не и се ислател.