Нова драма во „Ѕвездите на Гранд“: Саша Поповиќ легна на под среде емисија

ИЗВОРСкопје24
|

Во последната емисија на музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ Саша Поповиќ изненади со својата постапка. Имено, една кандидатка не се претставила во најдобро светло, а Босанац по кавгата со Цеца си отишол од студиото.

– Ништо не разбрав. Имам право да го бранам својот став“, викаше Босанац, а Саша Поповиќ го надополни:

-O ва девојка учеше од оргиналот. Оваа песна има милионски прегледи.

-Тогаш нема да добие глас од мене кога пее така, изјави Босанац и го напушти студиото.

Во еден момент, изведбата на песната на една кандидатка стана приспивна, па Саша Поповиќ легна на подот, а Шерифовиќ и Цеца веднаш дотрчаа да го покријат.