Пејачката тотално збунета, побара од водителката да и пресмета

ИЗВОРСкопје24
|

Пејачката Нела Бијаниќ отворено проговори за естетски зафати и откри дали променила нешто на себе.

Долго време е на музичката сцена, иако последниве години не ја гледаме многу често, а кога е во прашање средувањето, Нела вели дека досега ништо не направила на себе и дека не сака да биде „погрдa од природното“.

„Јас сум многу природна. Досега не сум направил ништо на себе. Но сега нешто да направам за да бидам погрда од што природно сум – сигурно не. И, велам, не во моментов, што не значи дека можеби некогаш за неколку години нема, луѓето сега ќе мислат дека имам 40 години“.

„Да, имам 50 години, ’68. година сум родена? Колку години е тоа?“, се збуни пејачката во емисијата.

„Тоа е 39!“, се насмеа водителката, а пејачката се надоврза на тоа дека се однесува како да има 20 години и дека има таква енергија.