ПРОВЕРЕТЕ КОИ СЕ ВАШИТЕ: Ова се најсреќните денови во цела 2019 за секој хороскопски знак!

ИЗВОРСкопје24
|

Светот ќе ни биде на дланка, оптимизмот ќе ни тече низ вените, а позитивноста ќе ги диктира нашите реакции… 2019 година се предвидува дека ќе го однесе човештвото во вистинскиот правец.

Дознајте кои денови ќе ви бидат најсреќни во годината која ни претстои.

Овен

Љубов: 7 јануари, 21 јануари, 20 март, 21 март, 5 април, 19 април, 20 април, 18 мај, 17 јуни, 2 јули, 28 јули, 1 август, 14 септември, 23 септември, 28 септември, 4 октомври, 28 октомври, 1 ноември, 19 ноември

Пари и работа: 6 јануари, 14 февруари, 19 февруари, 6 март, 20 март, 5 април, 20 април, 5 мај, 11 август, 18 август, 23 август, 30 август, 13 октомври, 12 ноември, 22 декември, 26 декември

Здравје: 19 февруари, 6 март, 14 септември, 27 ноември

Бик

Љубов: 7 јануари, 21 јануари, 14 февруари, 19 февруари, 5 мај, 15 мај, 18 мај, 17 јуни, 28 јули, 11 август, 18 август, 21 август, 23 август, 30 август, 8 октомври, 23 октомври, 28 октомври, 1 ноември, 19 ноември

Пари и работа: 20 јануари, 4 февруари, 14 февруари, 1 март, 6 март, 31 март, 20 април, 5 мај, 21 мај, 3 јуни, 15 август, 12 декември

Здравје: 6 јануари, 20 март, 21 март, 5 април, 14 септември, 23 септември, 28 септември, 4 октомври

Близнаци

Љубов: 6 јануари, 3 февруари, 21 март, 31 март, 19 април, 21 мај, 3 јуни, 17 јуни, 16 јули, 11 август, 14 септември, 23 септември, 28 септември, 4 октомври, 1 ноември, 22 ноември, 26 ноември, 12 декември, 22 декември, 26 декември

Пари и работа: 6 јануари, 19 февруари, 6 март, 31 март, 5 април, 16 мај, 21 мај, 3 јуни, 2 јули, 3 јули, 1 август, 19 септември, 13 октомври, 17 ноември, 12 декември

Здравје: 28 октомври, 12 декември

Рак

Љубов: 20 јануари, 4 февруари, 19 февруари, 1 март, 6 март, 23 март, 16 мај, 18 мај, 21 јуни, 2 јули, 15 август, 14 септември, 8 октомври, 23 октомври, 28 октомври, 19 ноември, 27 ноември, 20 декември

Пари и работа: 21 јануари, 14 февруари, 6 март, 20 март, 5 април, 20 април, 5 мај, 2 јули, 23 јули, 1 август, 13 октомври, 12 ноември

Здравје: 21 јануари, 17 јуни, 22 ноември, 26 ноември

Лав

Љубов: 7 јануари, 20 јануари, 21 јануари, 4 февруари, 19 февруари, 1 март, 6 март, 26 март, 17 јуни, 2 јули, 11 август, 15 август, 14 септември, 1 ноември, 22 ноември, 26 ноември, 20 декември

Пари и работа: 6 јануари, 21 јануари, 19 февруари, 31 март, 3 јуни, 2 јули, 1 август, 18 август, 23 август, 30 август, 2 декември, 22 декември, 26 декември

Здравје: 6 јануари, 21 јануари, 2 јули, 1 август, 2 декември

Девица

Љубов: 6 јануари, 19 февруари, 6 март, 26 март, 5 април, 20 април, 18 август, 21 август, 30 август, 14 септември, 13 октомври, 26 ноември, 2 декември, 26 декември

Пари и работа: 19 февруари, 31 март, 19 април, 21 мај, 3 јуни, 2 јули, 18 август, 30 август, 23 септември, 4 октомври, 12 декември

Здравје: 20 јануари, 4 февруари, 19 април, 15 август, 18 август

Вага

Љубов: 1 јануари, 4 февруари, 14 февруари, 1 март, 21 март, 5 април, 19 април, 20 април, 5 мај, 15 мај, 15 август, 14 септември, 4 октомври, 13 октомври, 12 декември, 20 декември

Пари и работа: 21 јануари, 19 април, 16 мај, 21 јуни, 2 јули, 23 јули, 1 август, 23 септември, 4 октомври, 23 октомври, 28 октомври, 19 ноември

Здравје: 19 јануари, 6 март, 4 октомври

Скорпија

Љубов: 14 февруари, 19 февруари, 6 март, 31 март, 20 април, 5 мај, 15 мај, 3 јуни, 9 јуни, 19 септември, 8 октомври, 28 октомври, 12 ноември, 27 ноември, 12 декември

Пари и работа: 21 јануари, 19 февруари, 18 мај, 17 јуни, 2 јули, 23 јули, 1 август, 11 август, 18 август, 30 август, 22 ноември, 26 ноември

Здравје: 1 јануари, 5 април, 17 јуни, 13 октомври, 19 ноември

Стрелец

Љубов: 1 јануари, 31 март, 5 април, 20 април, 21 мај, 3 јуни, 9 јуни, 17 јуни, 21 јуни, 1 август, 13 октомври, 1 ноември, 22 ноември, 26 ноември, 9 декември, 12 декември

Пари и работа: 6 јануари, 19 февруари, 21 март, 29 август, 14 септември, 23 септември, 28 септември, 4 октомври, 2 декември, 22 декември, 26 декември

Здравје: 14 февруари, 28 октомври, 19 ноември, 22 ноември

Јарец

Љубов: 6 јануари, 21 јануари, 3 февруари, 14 февруари, 6 март, 20 април, 15 мај, 16 мај, 21 јуни, 27 јуни, 2 јули, 3 јули, 16 јули, 23 јули, 28 јули, 1 август, 12 ноември, 26 ноември, 26 декември

Пари и работа: 20 јануари, 4 февруари, 21 март, 19 април, 18 мај, 14 септмеври, 23 септември, 28 септември, 4 октомври, 21 октомври, 28 октомври, 20 ноември, 22 декември

Здравје: 7 јануари, 31 март, 21 мај, 3 јуни, 17 јуни, 22 ноември

Водолија

Љубов: 20 јануари, 21 јануари, 4 февруари, 19 февруари, 1 март, 31 март, 3 јуни, 9 јуни, 27 јуни, 2 јули, 23 јули, 28 јули, 1 август, 15 август, 18 август, 21 август, 29 август, 30 август, 12 декември

Пари и работа: 19 февруари, 6 март, 28 март, 18 мај, 11 август, 14 септември, 3 октомври, 23 октомври, 28 октомври, 19 ноември, 22 ноември, 26 ноември, 9 декември

Здравје: 6 јануари, 20 јануари, 16 јули, 26 декември

Риби

Љубов: 19 февруари, 6 март, 23 март, 28 март, 16 мај, 4 јуни, 21 јуни, 3 јули, 1 август, 21 август, 30 август, 14 септември, 19 октомври, 28 септември, 4 октомври

Пари и работа: 6 јануари, 3 февруари, 5 април, 17 април, 20 април, 17 јуни, 16 јули, 11 август, 13 октомври, 22 ноември, 26 ноември, 2 декември, 22 декември, 26 декември, 29 декември

Здравје: 24 јануари, 4 февруари, 23 јули, 1 август