Соња Алексовска Неделковска: Чувствував кога луѓето му забиваа нож во грб на Тоше, а тој го издржа тоа

|

Новинарката Соња Алексовска Неделковска, автор на книгата за Тоше “Ова не е крај”, воедно и сопруга на текстописецот Огнен Неделковски, за естрадниот магазин “Бекстејџ”зборуваше за првите средби со Тоше, односот новинар-соговорник, за интервјуата,ексклузивите кои Тоше и ги дал, но и за ветувањето кое си го дала себе си дека веќе нема никогаш да напише нешто за Тоше, но сонот менува се, за тоа колку енергија и невиност носеше во себе.

16-ти октомври 2007-та година е коб ниот датум, денот кога го загубивме, а оттогаш повеќе ништо не е исто.

Во интервју за естрадниот магазин „Бекстејџ“, поточно, во изданието кое беше посветено на Тоше Проески, Соња открива работи кои досега никогаш јавно не ги кажала, а истото можете да го погледнете во продолжение: