Таг: концерт

По 20 години концерт на „Нокаут“ онаму каде што почнаа –...

Групата „Нокаут“ на 27 октомври ќе одржи концерт во СРЦ „Кале“, на истото место каде што пред 20 години го одржа првиот голем концерт,...

НАЈНОВИ