Таг: мода

NinnaRed: „Љубовта кон модата не се раѓа, секоја урбана девојка гаи...

Млада, прекрасна, модерна и секогаш насмеана, Николина Славковска или девојката позната под називот NinnaRed е вистинска урбана девојка која потполно се вклопува во нашиот...

НАЈНОВИ