Таг: Москва

Најубавиот зимски град на светот: Москва е магична во зима

Кристина Макеева е млада Русинка, најпозната по своите зимски пејсажи од родната Москва. И за оваа година, таа подготви галерија која навистина ќе ви...

НАЈНОВИ