Таг: скаген

Местото каде се среќаваат две мориња, но никогаш не се спојуваат...

Погледот помеѓу Северното и Балтичкото море е прекрасен. Границата меѓу нив е толку светла што може да биде забележана оддалеку, бидејќи движењата на...

НАЈНОВИ