Таг: скопје

Какви тајни кријат мистериозните натписи од историјата на Скопје?

Многуте натписи зборуваат за спецификите на едно време, но многупати се тајна и загатка зад кои се кријат значајни настани и случувања од историјата...

Дали се сеќавате на скопската свадба на столетието? – Фото

Во 1981 година скопската Ромка Јасмин Шабан, која со своето семејство живеела во Виена, Австрија, дошла во Скопје за да се омажи со Боби...

Светската атракција Ера Иштрефи ќе настапи на „Ентер-фест“ во Скопје

Ера Иштрефи, новата светска атракција, неофицијално е една од учесничките на претстојниот „Ентер-фест“, кој почнува на крајот на мај во Скопје. 23-годишната Ера Иштрефи...

Возачи од ЈСП даваат отказ за да возат автобуси во Малта

Возачи од ЈСП „Скопје“ деновиве даваат отказ во претпријатието за да одат да возат автобуси во Малта, пишува „Сакам да кажам“. Досега 10 возачи дале...

NinnaRed: „Љубовта кон модата не се раѓа, секоја урбана девојка гаи...

Млада, прекрасна, модерна и секогаш насмеана, Николина Славковска или девојката позната под називот NinnaRed е вистинска урбана девојка која потполно се вклопува во нашиот...

НАЈНОВИ