Убавата македонска новинарка стана мајка, на бебето му дадоа необично име

Новинарката на телевизија Сител, Наташа Мерсовска доби ќерка.

Ова е прво дете за убавата новинарка.

Таа најави враќање на малите екрани за две години. На бебето му дадоа необично име.

„Каја си дојде дома. Голема благодарност до Александар Бојаџиев кој се погрижи на свет да ја донесам мојата лепотица и покрај ризичната бременост, Лазар Чадиев задолжен за крвната слика да е во ред.

Без поддршката и советите од вас, оптимизмот немаше да биде присутен. Благодарам многу, се гледаме за две години“, напиша Мерсовска на нејзиниот Фејсбук-профил.