ВИ ТРЕБА РАБОТА: Еве каде можете да аплицирате

Доколку сте невработени и барате работа, во продолжение еве ви неколку огласи за работа.

Вработува Пивара Скопје и тоа за неколку градови. Работната позиција е исполнета со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи и можности како за личен така и за кариерен развој. Огласот е активен до 28 месецов. Детали овде.

Димотранс Македонија има потреба од деловна секретарка. Рокот за аплицирање истекува утре. Детали овде.

Berlin chemie menarini бара работници за Скопје, Штип и Кочани. Огласот трае до 28 месецов. Детали овде

Вработува и канцеларијата на Светска банка во Скопје, но рокот за аплицирање завршува денеска. Детали за начинот на пријавување и критериумите овде.

НИМЕКС Доо е друштво кое опстојува на македонскиот пазар од 1991 година. Денес после долгогодишното успешно работење и опстојување на пазарот, ние сме еден од најголемите увозници и дистрибутери на повеќе големи светски брендови во Македонија.

НИМЕКС Скопје своето работење го организира преку сегментот големопродажба и малопродажба директно од централниот магацин на Нимекс, како магацини на големо, супер и хипер маркети, дуќани, хорека, аптеки и др.

Со сопствeниот возен и дистрибутивен парк гарантираме брзо и ефикасно дистрибуирање на нашите производи до сите продажни места во нашата земја за 24 часа од моментот на порачката. (амбулантна продажба).

Поради зголемен обем на работа НИМЕКС има потреба од кандидати за следните позиции:

Комерцијалист – Штип, Кочани, Велес

Мeрчендајзер – Штип, Кочани, Кавадарци, Неготино
– плата 15.000 денари

Промотерки