За овие два хороскопски знаци 2022 ќе биде баксузна: Познат руски астролог тврди дека ќе ги прати малер цела година

|

Ако им се верува на астролозите, на овие знаци ќе ги прати малер во новата година

Познатиот руски астролог Павел Глоба даде предвидувања за 2022 година. Според него, овие знаци ќе наидат на бројни пречки. Добрата вест е дека тоа ќе ги зајакне сите и ќе ги научи на важни животни лекции.

Стрелец

Обрнете внимание на личниот живот, семејството и развојот на кариерата. Пред да инвестирате во бизнис, размислете добро и направете детален план. Ѕвездите не ви се наклонети кога се во прашање финансиите, па постои можност да загубите поголема сума поради лоша одлука.

Во текот на 2022 година, посветете се повеќе на тоа да бидете во природа и да правите работи за вашата душа. Нека биде оваа година во која ќе бидете вие на прво место. Сега не е добар момент за важни животни одлуки. Само препуштете се на моментот и уживајте. Клучните одлуки оставете ги за подоцна.

Семејните односи ќе бидат затегнати, затоа размислете добро пред да зборувате.

Рак

Во текот на 2022 година ќе има моменти кога ќе посакате да излезете од сопствената кожа. Ќе има многу стресни и напнати ситуации, а вие обидете се да ги надминете и да бидете смирени. Судбината те тестира, гледај какви потези правиш.

Не би било лошо да почнете да вежбате медитација. Така полесно ќе ги надминете сите неволји и турбулентни периоди.

И покрај сите препреки на кои ќе наидете, едно е сигурно – крајот на годината ќе биде многу посилен психички.