Жељко Јоксимовиќ бил фатен со друга жена: За неа сигурно знаете

|

Пејачот Жељко Јоксимовиќ освои многу атрактивни дами, а меѓу нив беше и водителката Адријана Чортан, која во тоа време важеше за едно од најатрактивните лица од малите екрани, а поради врската со Жељко стана препознатлива низ целиот регион. Сепак, иако се шпекулираше дека ќе заврши со неа, врската сепак заврши, а тоа, како што се шпекулираше, беше токму поради Јована Јоксимовиќ со која денес има три прекрасни деца.

По неколку години поминати во врска со Адријана Чортан, Жељко Јоксимовиќ падна на шармот на убавата Јована. Како што тогаш објавија тамошните медиуми, ниту таа не останала имуна на Жељко, па својата врска ја криеле од јавноста додека можеле. Како што се шпекулираше, Жељко Јоксимовиќ е фотографиран со Јован во Будва во хотелот „Авала“ на базен. Тогаш нивната љубов се откри и соништата на Адријана беа уништени. По официјалната врска, Жељко и Јована уживаа во љубовта која дури ја зачинија и со свршувачка. Потоа решија да се разделат, но набрзо си дадоа нова шанса што резултираше со брак.