Ѕирнете во личниот дом на Доналд Трамп: Луксуз како во палатите на турските султани (ГАЛЕРИЈА)

ИЗВОРСкопје24
|

Според она што го знаат медиумите, американскиот претседател има 7 резиденции кои се во негова сопственост. Според начинот на уредување се чини дека Трамп ужива во аристократскиот ентериер и мебел.

На Фејсбук страната “Architecture & Design” објавени се фотографии од еден од неговите домови, а според фотографиите се работи за Трамп Кулата во Њујорк. Погледнете: